Reklamkampanj för Mario Tennis Aces

augusti 06 2018

Reklamkampanj för Mario Tennis Aces

Bergsala är distributör och återförsäljare av alla Nintendos spel och produkter i Norden och Baltikum. Alla reklamkampanjer och all PR görs inhouse och jag är ofta med på ett hörn i skapandet av dessa. Ett av de lite mer spännande uppdragen var en utomhuskampanj som vi gjorde i samband med släppet av Mario Tennis Aces till Nintendo Switch.

Denna kampanj syntes under en veckas tid på 1600 platser över hela Sverige. Det var verkligen en riktigt mäktig känsla att se hela stan fullmatad med reklamtavlor över något som jag själv varit med och skapat. Vår tanke med kampanjen var att nå en bred målgrupp bestående framförallt av barnfamiljer och människor som är ovana vid tv-spel. Jag bidrog på ett kreativt sätt med copyn. Texten blev följande:

”Intensiva tennismatcher för hela familjen! Spela som dina favoritkaraktärer och använd Joy-Con-kontrollerna som riktiga tennisrack.Bemästra smarta tekniker och mäktiga superslag för att smasha hem vinsten!”

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.