februari 28 2015

Claimony

Project Date: jan 15, 2015

Claimony är en ny spelrelaterad tjänst som lanserades i slutet av 2014. Claimonys medlemmar kopplar ihop sitt steamkonto med tjänsten och får på så vis poäng för varje achievement de låser upp medan de spelar datorspel. Dessa poäng kan sedan bytas in mot riktiga prylar. Claimony erbjuder en innovativ annonslösning som skiljer sig åt från traditionell bannerannonsering. Tanken är att företag ges möjlighet att nå ut till och interagera med en svårnådd målgrupp i utbyte mot att de tillhandahåller produkter som spelarna kan byta till sig med sina poäng

Peter levererar, är självgående och kommer med kreativa förslag även utanför uppdragsbeskrivningen. Han är väldigt serviceinriktad och svarar snabbt och relevant på alla frågor. Jag kan absolut rekommendera Peter!

– Björn Torstensson, VD och grundare av Claimony AB.

Jag började arbeta som PR- och marknadsföringskonsult åt Claimony i januari 2015. Min främsta uppgift har varit att på ett strategiskt sätt arbeta med PR och mediekontakter för att öka kännedomen om Claimony. I slutändan handlar det om att stärka varumärket, få in nya medlemmar och annonsörer och på så vis öka lönsamheten i bolaget.